zondag, januari 29, 2006

Aan de bak


Een paar foto's voor het project 'Aan de bak' van IdtV-DITS documentaries ism Stichting Kennisnet. IdtV-DITS wil het urgente probleem jeugdwerkeloosheid belichten. Ook oplossingen aandragen en het maatschappelijk debat erover stimuleren zijn belangrijke aandachtspunten. Door een aantal 'good practice' voorbeelden te laten zien van 'leren in de praktijk' wordt perspectief geboden op oplossingen. Op de foto's staan Muhamed (nu werkzaam in een autospuiterij) en Dimitri, twee van de drie jongeren die meedoen aan het project 'Aan de bak' en meewerken aan de documentaire die hieruit voortvloeit. Aan de bak zal ook als website verschijnen, het wordt een onderdeel van de Schoolloopbaan site van Kennisnet.


zondag, januari 15, 2006

Stud Muffins Fotoshoot


De Stud Muffins komen binnenkort met een vernieuwde website. Als onderdeel van hun vernieuwing zijn er eind afgelopen jaar weer nieuwe foto's gemaakt. In deze blog zie je een aantal van mijn favoriete foto's van deze shoot. Welke foto's de Stud Muffins zelf als persfoto's hebben gekozen kun je zien via: http://www.studmuffins.nl/ii/persfoto.php

zaterdag, januari 14, 2006

Nacht van de Geschiedenis


Uit de oude doos nog even snel een paar photoblogs. Hier eentje van de Nacht van de Geschiedenis van 29 oktober 2005. Het werd voor de tweede maal georganiseerd. Het programma bestond o.a. uit: rondleiding door verlicht Madurodam, meedoen of volgen van debatten, muzikale optredens, voordrachten, cabaret etc.