zondag, augustus 28, 2005

Uitmarkt Amsterdam


Vandaag even naar Amsterdam geweest om nog net de laatste dag mee te maken van de Amsterdamse Uitmarkt. Goed weer, ook al begon de dag eigenlijk nog een beetje frisjes. Tussen 15:00 en 20:00 uur heb ik Osdorp Posse, Lange Frans en Baas B., Brace, Intersection en Pete Philly & Perquisite kunnen vastleggen. Verder gewoon rustig aan gedaan en genoten van de rustige zomersfeer. Portretfoto's van Jamai, Bastiaan Ragas, Lange Frans en Baas B. en Pete Philly & Perquisite kun je vinden in de 'portrait-gallery'. Volgens het persbericht zijn zo'n half miljoen bezoekers gekomen naar deze 28e editie van de Uitmarkt.zaterdag, augustus 27, 2005

FFWD Heineken Dance Parade


Zo'n 400.000 bezoekers gingen zaterdag 13 augustus 2005 uit hun dak. Het weer was eindelijk weer eens aangenaam in augustus. Op de Erasmusbrug kwam het tot een hoogtepunt en we mogen van geluk spreken dat de brug goed is gebouwd, want de springende crowd liet het wegdek op en neer veren op de beats van de muziek. Op naar FFWD 2006!

vrijdag, augustus 12, 2005

Apenheul


Brulapen in de Apenheul. Dankzij de zware opkomende regenbuien heb ik dit moment kunnen vastleggen. Het was maar voor een paar seconden, daarna zaten ze allen weer ineen gedoken zich te betreuren om de regen die inmiddels gaande was.