zondag, juli 10, 2005

Werfpop

In Leidse Hout in Leiden vond op 10 juli jl. het festival Werfpop plaats. Lekker sfeertje met vooral veel Leidenaren. Met een klein podium aan de andere kant van het veld, werd de hiphop- en skatecultuur goed vertegenwoordigd. Op het hoofdpodium waren o.a. te zien: Kraak en Smaak, Seymour Bits, Opgezwolle, Beef!, Epica, DJ Dimitri. Zie hiernaast een bewerkte foto van de zangeres van Epica, vanuit het publiek gefotografeerd, omdat het voor het podium niet meer toegestaan was. Helaas wel op 1600 iso moeten fotograferen, omdat Epica graag in het donker optreedt ;-)

donderdag, juli 07, 2005

Make a Game


Voor een project 'Make a Game' van Stichting Kennisnet heb ik een aantal scholieren gefotografeerd. Hierbij was van belang dat vooral de samenwerking van deze scholieren onderling in beeld werd gebracht. De fotoshoot was kort en eigenlijk niet echt voorbereid, maar na een beetje zoeken en proberen zijn er een aantal foto's ontstaan die in drukwerk gebruikt kunnen worden. Eentje hiervan zie je hiernaast.

zondag, juli 03, 2005

Hague HipHop


Het Haags HipHop festival heeft zich dit jaar moeten verplaatsen naar het Zuiderpark, parkeerterrein ADO stadion. Dit heeft helaas geleid tot minder bezoekers dan andere jaren, maar de kwaliteit was er niet minder om. Van jong tot oud deed men mee aan Jammin' On Beat (Breakdance kampioenschappen). En naast de Haagse rappers waren er ook internationale artiesten aanwezig, waarvan de hoofdact heeft laten zien waarom hij hoofdact van de avond was. Met een handje vol mensen kreeg Insight (USA) toch de kracht om de aanwezigen te enthousiasmeren voor zijn show. Lopende door het publiek spitte hij ellenlange lyrics eruit, teksten die niet zouden misstaan op elk willekeurig hiphop album. Respect!